Ezoterika

dalmatinski jaspis

Ali veste, kateri je rojstni kamen  za ljudi rojene v znamenju Ovna ali Škorpijona? Imenuje se dalmatinski jaspis in je izredno močan kamen. Moče tega pa se pokaže dokaj hitro in tako imamo priložnost vse spremembe v življenju spremljati hitro. Seveda so te spremembe dobre, zato kamen nosimo. Nosimo ga lahko kot nakit ali pa ga spravimo v žep, v denarnico ali kam drugam. Odvisno je tudi od tega, kakšen učinek želimo.

Velikokrat nas v življenju doletijo težke situacije s katerimi se enostavno ne znamo spopasti, pa čeprav se za to močno trudimo. Prihaja do različnih konfilktov, vse okrog nas nam povzroča grozen in velik stres, ogromno je napetosti in zato potrebujemo enostavno in naravnost enkratno podporo in pomoč, da se z vsemi naštetimi situacijami znamo spopasti in jih za nas najugodneje tudi rešiti.

Če ste negotovi in se obotavljate ali pa težje sprejemate odločitve vemo, da tudi to zna slabo vplivati na naše življenj, zato je pomembno, da izboljšamo to področje življenja. Tudi, če želite spodbuditi kreativnost in izboljšati splošno počutje, ali pa ublažiti napetost, bo kamen prava odločitev za vas. Zato ne odlašajte in si podarite srečo, sebi ali drugim.

Dalmatinski jaspis, torej rešitev, ki je lahko tako enostavna, dostopna in tudi poceni. Navsezadnje, pa če nam lahko tako močno spremeni in izboljša življenje, se verjetno na drugo ne bomo ozirali in ga bomo na vsak način želeli imeti. Kar je seveda razumna odločitev. Poskrbimo lahko za izboljšanje življenja, že če malce pobrskamo po spletu in poiščemo omenjen kamen, ki bo rešil naše težave in izboljšal naše počutje ter življenje. Z enostavnimi rešitvami lahko spreminjamo torej življenje in le zakaj jih tudi ne bi sprejeli in izrabili?

Ljudje smo bitja z mnogo različnih situacij v bivanju, tako dobrih kot slabih. In, če lahko vplivamo na izboljšanje dobrih, nimamo razloga, da tega dejansko tudi ne storimo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *