Poslovanje

Kako izbrati primeren pisarniški stol?

Precej časa so različni terapevti trdili, da je hrbtenica najbolj obremenjena kadar stojimo. Letošnje raziskave pa so pokazale, da so se motili. Ob sedenju je imela hrbtenica enkrat večje pritiske na določene dele, kar pa pomeni nekaj težav za uslužbence pisarn, ki preživijo več kot osem ur na svojih pisarniških stolih. Slab položaj za hrbtenico pa pomeni hude težave po več letih. Sprožajo lahko bolezni, bolečine in izrazito slabo držo, česar nihče ne želi. Ergonomsko oblikovani pisarniški stoli omogočajo, zmanjšanje odsotnosti zaradi bolezni.

Takšni pisarniški stoli imajo predvsem glavno funkcijo, da uravnavajo hrbtenico v pravilnem in optimalnem položaju. To so dosegli z določenimi nakloni naslonjal, ki se prilagajajo na potrebo. S tem spodbujajo, k večji produktivnosti posameznika. Ergonomski stoli pa tudi poskrbijo za optimalen pretok krvi v noge med sedenjem, saj ga običajnih stolih zaviramo. Sestavljeni so izdelani iz udobnih in natančno sestavljenih blazin, ter so negorljivi.

Cenovno ugodni pisarniški stoli

Za nakup takšnega pisarniškega stola pa je potrebno ošteti malo več denarja. Vendar pa obstaja več načinov, kako izbrati primeren stol. Konferenčni stoli so primerni za pomembne sestanke in lahko jih je pospraviti. Barski ali vrtljivi so narejeni, za sprostitev in za kratkotrajno sedenje. Za streamerje oz. profesionalne igralce računalniških igric, morajo biti stoli udobni ter športnega izgleda. Športno oblikovani igralniški stoli so udobni, izdelani iz kvalitetnih materialov ter zelo odporni na obrabo.

Trenutno je na trgu velika izbira stolov po zelo ugodnih cenah. Udobni pisarniški stoli so znižani do kar 60%. Ponudba velja, do konca meseca oziroma do razprodaje zalog. Na ponudbi je tudi črn usnjen profesionalni stol. Sestavljen je iz trdne plastike, železa in lesa za poslovni videz. Stol se ponaša z ergonomičnim naslonjalom, kar zagotavlja udobno večurno sedenje. Primeren je prav tako kot za pisarniške službe in za profesionalne igralce računalniških igrer, saj ima elegantno obliko. Naslonjala se lahko prilagajajo po višini in naklonu, lahko pa se tudi enostavno odstranijo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *